Pages Navigation Menu

Officiele website van Suzuki 4x4 Friesland

Emmer Compascuum 12-07-2014

Emmer Compascuum 12-07-2014

Het was warm, heel erg warm. Er waren steekmuggen, heel veel steekmuggen. Maar wat een dag!! Dit 4×4 terrein is pas geleden in het leven geroepen door Test Track Thedinga, oftewel TTT. Deze hebben naast een circuit van een stukje vlakke grond een waar paradijs voor ons als 4×4 enthousiastelingen gecreĆ«erd. Er zijn gaten en bulten aangelegd met een kraan, dit in combinatie met een wat veenachtige grond bezorgd dit voor ons als liefhebbers een uitdagend dagje modderen.

Al na 5 minuten na aanvang stond er al een auto op de hoogste bult en 1 auto in het diepste gat. Voor de laatste was de pret daarmee over want een motor loopt niet zo best op water… Tussen het gekrab van de muggenbulten door hadden de aanwezigen de grootste lol en werden er vreemde capriolen uitgehaald. In de middag werd het terrein al aardig zwaarder en dat zorgde weer voor blubber plezier en hopeloos vast staan. Niemand is achtergebleven (uiteraard!) en we zijn rond de klok van 5 uur maar weer richting huis gegaan.

In de toekomst zal het terrein nog verder uitgebreid worden en tevens worden voorzien van wipwap installatie en betonnen buizen. Zeker de moeite waard om nog eens te bezoeken als club!!

 

Heb een paar foto’s gestolen van Stel, de rest door hem gemaakte foto’s en filmpjes kun je vinden door op de linkjes hieronder te drukken.

Foto’s

Filmpje 1

Filmpje 2