Pages Navigation Menu

Officiele website van Suzuki 4x4 Friesland

Furstenau 10 t/m 13 mei 2012

Furstenau 10 t/m 13 mei 2012

Het was weer een geweldig weekend met een grote opkomst van onze club! Vrijdag avond begon al zeer gezellich. De zaterdag morgen daarintegen behoorlijk minder, een geval ziekenhuis voor iemand met acute maagklachten. Gelukkig is dit allemaal weer redelijk goed gekomen door de zorg van vele clubleden, bravo en beterschap!

Dan het terrein in, dit blijft toch wel een erg groot terrein en vermaak is dan ook altijd wel ergens te vinden. Hier en daar toch wat sleutelacties nodig om het spul rijdend te houden maar ik geloof dat dit voor de meesten wel is goed gekomen. Klein dompertje voor Wytse die het nodig vond zijn auto op het dak te parkeren, gelukkig alleen maar blikschade. S’avonds lekker met zijn allen ge-bbq’t en ontspannen bij het vuur gezeten.

Ook de zondag was weer een geslaagde dag en na het goed schoonmaken van de auto’s, want dat is hier super perfect geregeld, maar weer op huis aan. De terugreis voor omgeving “de wâlden” was een grote iritatie voor de rest van het verkeer denk ik. We waren in een stoet van naar schatting wel 15 trailer/caravan combinaties. Aangezien ikzelf bijna achteraan reed zorgde dit voor een prachtig uitzicht 😉

 

Hierbij dan weer de foto’s!!

Meer kunnen naar: andries@suzuki4x4friesland.nl