Pages Navigation Menu

Officiele website van Suzuki 4x4 Friesland

Hemelum Kabroemmm 24-08-2014

Hemelum Kabroemmm 24-08-2014

Kabroemmm is een evenement met als doel geld te verzamelen voor een goed doel. Voor ons als 4×4 rijders betekende dit om mensen/kinderen mee te nemen over het parcours en ze daar 2 euro voor te laten betalen zodat dit rechtstreeks naar het goede doel kan.

Het goede doel voor dit jaar was stichting Semmy. Deze organisatie doet ontzettend goed werk voor kinderen die ziek zijn en Stichting Semmy heeft ten doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker

Het was voor ons als club zeer kort dag om aan dit evenement deel te nemen aangezien we donderdag middag pas gevraagd werden hiervoor. Het geval was namelijk dat 4×4 het Noorden die dit elk jaar doet en het ook al deels had geregeld met materialen e.d. ¬†hadden opgezegd vanwege te weinig deelname. Voor de organisatie een grote domper.

Wij zijn als club op de vraag van de organisatie ingesprongen en waren met 10 !!! auto’s aanwezig. Hele grote pluim allemaal!!

Zaterdag zijn al enkele leden die kant op geweest om het parcours te bouwen. Alle materialen waren al aanwezig gelukkig. De dag zelf was zeer goed geregeld, we kregen zelfs een lunchpakket van de organisatie.

Het rondrijden met mensen/kinderen was zeer in trek en ook leuk om te doen! Wel werd het parcours later op de dag door zware regenval redelijk onbegaanbaar/gevaarlijk maar mocht de pret zeker niet drukken.

 

Meer informatie is te vinden op www.kabroemmm.nl